Begin september gestart met Personal trainer Edwin Hoekstra.

Sinds enkele jaren kwamen de kilos er gestaag bij. Dus ondernam ik actie en kwam in contact met Edwin waarna alles snel in werking werd gebracht.

Een intake gesprek gehad en vervolgens diverse metingen zoals gewicht, vet% en buikomvang. Intake formulier ingevuld met verwachtingen. Voor mij waren dat vooral kilos kwijt, gezond bmi, lager vetpercentage en strakkere contouren van het lijf.

Gestart met trainingen van begin september met Edwin Hoekstra. Edwin is een zeer gedreven, vriendelijke personal trainer. Hij weet je goed op je gemak te stellen. Traint met je mee. Weet je op deze manier geweldig te motiveren en je grenzen te laten verleggen. En dat is meer dan gelukt. Wekelijkse metingen en een mooi trainingsschema opgesteld.

In ca 10 weken tijd 10 kg lichter en 7% vet verlaging. En de contouren van het lijf echt subliem verbeterd. Met grotendeels behoud van spiermassa.

Terugkijkend naar wat mijn verwachtingen waren en wat ze tot nu toe zijn geworden dan is dat super mooi. Ben er echt super blij mee. Meer dan 100% overtroffen. Sport is weer een onderdeel van het leven geworden.

Ben er zowel fysiek als mentaal sterker van geworden.

Mijn beste beslissing in 2018 is dat ik  trainingen ben gestart  bij Edwin Hoekstra als personal trainer.

Kan het iedereen aanraden. Het is een positieve leefstyle aanpassing

Comments are closed.