In 16 weken van 88.0 KG naar 72,9 KG
89 centimeters eraf gesport!

Ik ben altijd al wel een sportief persoon geweest.
Heb dat op een gegeven moment wat laten liggen en was druk met andere dingen.
Ook vaak vooral het stukje geen zin hebben kwam hierbij kijken.
Op een gegeven moment was ik er klaar mee. Wilde weer iets doen aan sporten. Wilde ook wat gewicht verliezen.
Maar steeds kwam het stukje van geen zin om te gaan om de hoek kijken.
Uiteindelijk heb ik het besluit genomen en ben naar de sportschool gegaan. Heb daar ook meteen gevraagd of er ook een persoonlijke trainer aanwezig was in de sportschool.

Ik kreeg het nummer van Edwin Hoekstra. Heb hem meteen gebeld en een afspraak gemaakt. We hebben een goed eerste gesprek gehad. Al vrij snel besloot ik om 15 trainingen met Edwin te gaan doen.
Een doel gesteld dat ik graag 8 kilo zou willen afvallen en mijn conditie weer beter zou worden. Ik heb van hem een voedingsschema gekregen, mijn eetpatroon was niet bepaald heel goed. Ook kreeg ik een training schema voor de dagen dat ik niet met Edwin zou trainen.
Ik had vooral iemand nodig die me die duw in me rug kon geven en de stok achter de deur kon houden.

Vanaf het begin ging het goed. Er waren harde training bij en veel afzien in het begin. Maar de kilo’s vlogen eraf en de conditie werd steeds beter. Elke week een meting. Na 8 weken hard trainen met Edwin en zelf trainen was het gelukt om 8 kilo af te vallen en ook mijn conditie was duidelijk verbeterd. Ik voelde me beter en was tevreden hoe ik eruitzag.
Na deze 8 weken was ik zo tevreden met de resultaten dat ik meer wilde.
Ik besloot om nog eens 15 trainingen erbij te doen. Nu als doel om mijn lichaam netjes af te werken en mijn conditie nog meer te verbeteren. Weer een harde 8 weken trainen maar met veel tevredenheid.

Bij mijn laatste meting die ik met Edwin heb gedaan ben ik 15 kilo afgevallen en is mijn VO2max score van 35 naar 45 gegaan.
Ik ben begonnen op 88 kilogram en na 4 maanden geëindigd op 72.9 kilogram, en ben ruim 13 kilo in vet afgevallen!

Ik voel me nu vele malen beter dan toen ik begon met de trainingen. Ik kan makkelijk lange afstanden lopen, ik ben beter op mijn eten gaan letten. Ik train nu zelf ook beter en geef minder snel op. Deze weken dat ik met Edwin heb getraind zijn voor mij erg positief bevallen. Ik blijf zelf door trainen met Edwin. Hij is een trainer die je laat voelen waar je heen wilt en wat je wilt bereiken.
Hij traint met je mee en laat je de juiste manier van trainen zien.
De beste beslissing die ik heb gemaakt is een gesprek aan te gaan met Edwin en met hem te gaan trainen.

Hieronder zie je mijn resultaten!

Athleticbody.nl, Resultaten, Personal training, Edwin Hoekstra

Resultaten Bill Perlot.
Begin / Week 8 / Week 16

Comments are closed.