Sinds september trainen we bij Edwin Hoekstra. Mijn man en ik, 62 en 64 jaar wilden onze conditie verbeteren en de overbodige kilo’s kwijtraken.

Twee keer per week heeft Edwin een afwisselend trainingsprogramma voorbereid. Iedere week gebruiken we andere materialen.  Dit kan in een circuit zijn of andere oefeningen. Niet één training is gelijk en de resultaten worden bijgehouden op de I pad. Trainingsschema’s worden aangepast als dat nodig is. Naast deze training volgen we het voedingsprogramma met behulp van body support. Dit bevalt goed. We eten gezond en vallen langzaam af. De wekelijkse weging is daarbij onze stok achter de deur. We zijn gemotiveerd en gaan na de eerste 10 weken door met de tweede sessie trainingen. Onze conditie is verbeterd en dit komt vooral doordat we twee keer per week trainen.

We hadden geen betere trainer kunnen wensen. Edwin weet ons te motiveren en te stimuleren zodat we de grenzen verleggen. Hij is een vakman, heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is hij betrokken en flexibel om een training te plannen. Kortom: een fijne, kundige trainer

Comments are closed.