In 8 weken van 86,1 KG naar 82,7 KG
14,6% vet naar 11.2% vet, 45 VO2Max naar 49 VO2Max.

“Voor het eerst wilde ik de zomer gebruiken om eens echt fit te worden! Omdat fitness niet bepaald mijn favoriete bezigheid is en ik er weinig verstand van heb, besloot ik om een personal trainer te nemen.
Edwin is een oude bekende van mij en toen ik zag dat hij sinds kort ook personal training gaf besloot ik om hem eens een berichtje te sturen. We hebben toen een erg fijn gesprek gehad, waarbij hij erg duidelijk aangaf dat mijn doel ook zijn doel was. Ik nam een pakket van 16 lessen, 8 weken lang 2x in de week sporten.
Dit is mij ontzettend goed bevallen! Edwin was iedere training echt een uur lang alleen met mij bezig! Tijd voor iets of iemand anders was er niet. Dit was erg fijn omdat ik zo de hulp kreeg die ik nodig had bij het uitvoeren van alle oefeningen.
Edwin is tijdens de trainingen ontzettend fanatiek, enthousiast en positief! Dit werkte voor mij erg motiverend! We gingen altijd tot het uiterste en dit voelde erg goed!
Ook buiten de trainingen om was hij erg betrokken. Ik kreeg regelmatig een app-je over hoe het met mijn voedingsschema ging en ik kon hem ook altijd alles vragen.
We deden regelmatig tests om te beoordelen of we op schema lagen, zo niet dan werden de trainingen hier op aangepast. Om samen aan één dezelfde doelstelling te werken was fantastisch! Edwin nam me volledig mee in z’n enthousiasme en dit was exact wat ik nodig had om mijn doelstelling te realiseren!

Als ik in de toekomst weer ga sporten kies ik zeker weer voor Edwin als personal trainer!”​

Comments are closed.