Image Alt

Mijn diensten

Mijn diensten

Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten waarmee ik je kan helpen.
v
Personal training

1op1, duo en 1op3 begeleiding. Een stok achter de deur door iedere week samen te trainen, jouw en of jullie de handvaten aan te rijken om te gaan voor echt en langdurig resultaat. Op een verantwoorde, veilige en opbouwende wijze je lichaam en geest zien verbeteren voor welk doel dat dan ook is. Jouw doel is ook mijn doel!

v
Online coaching

In 12 weken begeleidt ik je op het gebied van training en voeding en alles wat daarbij komt kijken. Aan de hand van een intakeformulier komen deze documenten tot stand en zijn persoonlijk tot in details. Iedere week aan de hand van een document breng je verslag uit, hierin data met betrekking tot je week en de daarbij behaalde resultaten. Hierop ontvang je iedere week weer feedback en komen mogelijke aanpassingen/opdrachten tot stand. Dit traject is ook te volgen in combinatie met een personal training abonnement .

v
Vrij Fitness

Op afspraak vrij trainen in de personal training studio. Hier zullen maximaal 3 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn en is altijd onder toeziend oog en met de nodige begeleiding van Edwin Hoekstra.

Wat is hierbij inbegrepen?

bij personal training staan jouw wensen centraal, we maken gebruik van de volgende punten:

Training

Coaching

Testen en meten

Trainingsschema’s en toegang vrij fitness

Resultaat

Online coaching

het 12 weken online coaching traject:

Voedingsbegeleiding

Coaching

Trainingsschema’s

Wekelijkse check in

Resultaat

Vrij Fitness

In al mijn jaren ervaring op de fitness vloer en als personal trainer kun je onder toeziend oog van mij gerust vrij komen trainen:

Vrij trainen op afspraak

Trainingsschema’s

Testen en meten

Resultaat